A szabályok

A TOP1000 használata csak minimális megkötésekkel jár. Az alapszolgáltatás ingyenes. A felhasználók a TOP1000 szabályzatát regisztrációkor automatikusan elfogadják, azok megsértése esetén pedig automatikusan kizárásra kerülnek.

1.

    •  Minden megadott URL-nek / jelre kell végzödnie, tehát pl. http://akarmi.com/index.html nem bejegyezhető, de jó a http://akarmi.com/barmi/

 

2. A megadott CGI hívást csupán egy oldalba szabad beilleszteni, vagyis minden URL-t külön kell figyeltetni. Az URL azonosságot a webszerver által szolgáltatott REFERRER változó szolgáltatja.

3. Bármilyen módon mesterségesen növelni a látogatottsági adatokat – reload-ok, robotok, scriptek, modemes ki-be lépések, hamis http hívások, stb. tilos – de nem érdemes, mert ezeket a rendszer automatikusan kiszűri. Akik hasonló technikákkal próbálkoznak, azokat automatikusan kizárjuk a rendszerből.
Aki csalást észlel, kérjük jelezze nálunk!

4. A kiadott kódot módosítás nélkül kell az oldalba helyezni. A megjelen LOGO-nak látszódnia kell a mért oldalon.

5. TILOS fajgyűlölő, uszító és kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító anyagokat tartalmazó oldalak, 18 éven aluliakat szexuálisan zaklató pornográf site-ok figyelése, valamint minden olyan oldal regisztrálása, melyeken a büntető törvénykönyvben megjelölt büncselekményekre történő felhívás,  ill. ilyen büncselekményekre történő előkészület található.

6. Szexuális orientáltságú linkeket tartalmazó oldalak bejegyzése a rendszerben csak akkor lehetséges, amennyiben az oldal önmaga közvetlenül nem tartalmaz ilyen anyagot, fő témája nem a szex, illetve a megnyíló oldalak nem maradnak benne az oldal eredeti frame-es szerkezetében!

7. A nem látogatott oldalakat a rendszerünk automatikusan törli! A törlés elkerülése végett javasoljuk a megfelelő promóciós tevékenység végzését. Ezzel kapcsolatban segítséget itt kérhet.

8. Az oldalak rögzítése során a kategorizálást, a HungarianTOP1000 team automatikusan módosítja, ha az oldal tartalma alapján úgy ítéli meg, hogy az adott oldal nem felel meg a kategorizált kritériumnak. A Hungarian TOP1000 fenntartja a jogot, hogy az ízléstelenség határát túllépő oldalakat a rendszerből figyelmeztetés nélkül eltávolítsa.

9. A TOP1000 fenntartja magának a jogot, hogy felhasználóinak hetente maximum egy alkalommal hírlevelet küldjön. A hírlevelek fogadása az érvényes regisztráció feltétele.